Celebrate winter holidays and save the planet/ Celebrează sărbătoriile de iarnă salvând planeta

1:37 PM


Now matter of our denomination, in each part of the world winter is a period of rejoice and love, no matter what we celebrate this winter, we must celebrate it in style and protecting our world.
To protect the peace of it, to protect each other lifestyle and life habits, tradition , and each other culture and religion. But above all this the most important is to protect our world. For everyone who was used for every Christmas to enjoy natural Christmas tree, i want to raise awareness over the over exagerated usage and waste of Christmas trees. My dears we came to a time when we no longer can have a fresh Christmas tree, is no longer safe for the world and for us. This winter holidays i propose to you to use the winter or Christmas tree different. 

                                                                                          

Indiferent de denominațiunea noastră, în fiecare parte a lumii iarna este perioada de bucurie și dragoste, indiferent de cum decidem să sărbătorim perioada iernii, trebuie să o celebrăm cu stil și să protejăm mediul înconjurător. Să protejăm pacea, să ne protejăm stilul de viață și obiceiurile, tradițiile și cultura, religia fiecăruia dintre noi . Dar mai presus de toate, trebuie să protejăm mediul care ne înconjoară. Pentru cei care sărbătoresc în special Crăciunul, și își doresc să folosească brazii de crăciun, vreau să trag un semnal de alarmă  asupra modului exageratîn care se folosesc brazii de crăiun și risipa care se face odată cu trecerea sărbătoriilor. Dragii mei,am ajuns timpurile în care a avea un brad natural de fiecare crăciun, nu mai este un lucru prudent , atât pentru noi cât și pentru planeta noastră. Iarna aceasta , vă propun să vă petreceți sărbătoriile și tradițiile de iarnă decorîndîntr-un mod diferit.

                                                                                     



   The most natural way is to use the potted trees, this way you can have some extra oxygen and natural and unlimited perfume, and also you can reuse the tree for years and years.
   Another way to use Christmas tree, is maybe by using only one small branch in a vase, in case you don't feel comfortable moving the hole tree  inside.
    Or you can simply craft some nice winter decoration from reused materials. 

                                                                
  Cea mai naturală cale de a folosi brazii pe perioada iernii în interior este de a folosi un brad plantat .Astfel beneficiezi de extra oxigen în interior, un parfum proaspăt tot timpul, și cel mai bun lucru este ca bradul îl poți refolosi ani și ani .
   O altă metodă, în cazul în care nu poți aduce un brad plantat în casă este de a folosi doar o crenguță într-o vază, mai puțin tradițional dar e ceva acolo ca o amintire.
  Ș cele mai non tradiționale metode sunt de a refolosi materiale pentru a meșteșugii niste decorațiuni eco care să aducă aminte de tradiție într-un mod  mai dinamic și abstract.


























You Might Also Like

0 comments

Like us on Facebook

Subscribe